Sve | En | Ru

DAN BLSD (Basic Life Support + AED) -yhdistelmäkurssi

Aika: 19.8.2024
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Urheilusukeltajat ry
Vastuukouluttaja:Jari Kuisma
Kuvaus:

Basic Life Support eli BLS kurssilla perehdytään hätätilanteen alkuarvion tekemiseen, itsensä suojaamiseen, tajuttoman ihmisen auttamiseen, aikuisen elottoman peruselvytykseen, tukehtuneen ensiapuun, ulkoisen verenvuodon tyrehdyttämiseen ja sokin hoitoon. Kurssin pituus on neljä tuntia. 

Kurssi on vaatimuksena muille DAN pohjakoulutukseksi ensiapukursseille. 

 

Kurssi käy myös Sukeltajaliiton muille kursseille vaadittavaksi ensiapukurssiksi. Kurssi käy myös Sukellusturvallisuus-, kouluttaja- ja ohjaajakursseille vaadittavaksi ensiapukurssiksi.
 

Automated External Defibrillation (AED) eli neuvovan defibrillaattorin käyttökurssilla  opitaan äkillisen sydänpysähdyksen oireet ja opitaan käyttämään puoliautomaattista neuvovaa defibrillaattoria eli AED-laitetta.

Kurssi täytyy suorittaa hyväksytysti ennen Advanced Oxygen ja Neurological Assesment kursseille osallistumist. Kurssille voivat osallitua BLS-kurssin tai SPR:n hätäensiapukurssin suorittaneet.

Kurssin hinta on 65e.

Urheilusukeltajat ry järjestää koulutusta vain seuran jäsenille. Kurssin hinta ei jäsenille lisätään +100 € liittymis- ja jäsenmaksua. Kurssin hintaan sisältyy kurssin oppimateriaali, koulutuksen teoriakerrat ja käytännön harjoitukset sekä kansainvälinen DAN BLS ja AED provider -kortit.  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille