Sve | En | Ru

CMAS One Star Instructor -kurssi

Aika: 11.3.-31.7.2024
Paikka: Lohja
Järjestäjä: Sukellusseura Simppu ry
Vastuukouluttaja:Marko Niinistö
Kuvaus:

CMAS One Star Instructor -kurssin lähiopetus, altaat ja avovedet pidetään Lohjalla maalis-kesäkuussa. Tarkemmat kurssipäivät sovitaan kurssille ilmoittautuneiden kesken. Kurssilla saavutat valmiudet toimia järjestämisohjeessa määriteltyjen kurssien vastuukouluttajana ja avustajana. Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton Dyykki-oppimisympäristössä.

Lähikouluttaja tai jonkin toisen koulutusjärjestön Assistant Instructor voi suorittaa CMAS One Star Instructor -kurssin täydennyskoulutuksena.

Kurssi sältää Dyykki-materiaalin, opetuksen, kortituksen ja niiden CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön, joiden vastuukouluttajana CMAS One Star Instructor voi toimia.

Kurssiin osallistumisen ennakkovaatimukset

CMAS One Star Instructor -kurssin osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Hänellä on oltava:

-Voimassa oleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.

-CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.

-Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.

-Voimassa oleva sukeltajantaudin ensiavun kattava apenantopätevyys.

-Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta (HUOM: terveysselvitys ei riitä).

-Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia,jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, jne.)

 

Kurssille ilmoittaudutaan www.sukeltaja.fi –sivujen tapahtumakalenterin kautta. Lisätiedot marko.niinisto@sukeltaja.fi

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille