Sve | En | Ru

CMAS One Star Instructor -kurssi

Aika: 1.9.-31.10.2023
Paikka: Salo
Järjestäjä: Sukellusseura Simppu ry
Vastuukouluttaja:Marko Niinistö
Kuvaus:

Sukellusseura Simppu Ry järjestää CMAS One Star Instructor -kurssin Salossa syys-lokakuussa. Tarkemmat kurssipäivät sovitaan kurssille ilmoittautuneiden kesken. Kurssilla saavutat valmiudet toimia järjestämisohjeessa määriteltyjen kurssien vastuukouluttajana ja avustajana.Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton Dyykki-oppimisympäristössä.

Lähikouluttaja tai jonkin toisen koulutusjärjestön Assistant Instructor voi suorittaa CMAS One Star Instructor -kurssin täydennyskoulutuksena.

Kurssi sisältää Dyykki-materiaalin, opetuksen, kortituksen ja niiden CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit, joiden vastuukouluttajana CMAS One Star Instructor voi toimia.

CMAS One Star Instructor -kurssin osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Hänellä on oltava:

-Voimassa oleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.

-CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.

-Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.

-Voimassa oleva sukeltajantaudin ensiavun kattava apenantopätevyys.

-Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta (HUOM: terveysselvitys ei riitä).

-Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia,jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, jne.)

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 150,- euroa. Hinta sisältää Sukeltajaliiton Dyykissä olevan oppimismateriaalin, opetuksen, allas- ja tilavuokrat, paineilmatäytöt ja kortituksen.

Hinta ei sisällä oppilaiden matka-, eikä majoituskuluja.

Kurssin kouluttajat

Kurssin vastuukouluttajana toimii Sukeltajaliiton CMAS M3 kouluttaja Marko Niinistö (marko.niinisto at sukeltaja.fi)

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille