Sve | En | Ru

AIDA Instructor -vapaasukelluskouluttajakurssi

Aika: 1.5.-20.8.2023
Paikka: Kuortane
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja:Kristian Mäki-Jussila
Kuvaus:

AIDA instructor kouluttajakurssilla sukelletaan syvemmälle vapaasukelluksen maailmaan fokuksen ollessa kouluttamisessa ja kurssin suoritettuasi saat AIDA Instructor pätevyyden. Seikkailu koostuu teorialuennoista (etänä Zoomissa), allasharjoituksista (Kuortane), avovesisukelluksista (Asikkala), opetusnäytöistä sekä tutkielmasta ja sen esittämisestä. Kurssimateriaali on englanniksi, mutta opetus on Suomen kielellä. Kouluttajina kurssilla toimii Kristian Mäki-Jussila (Aida Instructor Trainer) ja Henrietta Kivijärvi (Aida Instructor).

Kurssin jälkeen oppilaalla on valmiudet turvalliseen vapaasukelluksen opettamiseen niin altaassa kuin avovedessä. Seikkailun lopuksi AIDAn vaatimukset hyväksytysti suorittaneille oppilaille myönnetään AIDA Instructor kortti, joka antaa mahdollisuuden opettaa AIDA 1-3 kursseja. Kouluttajapolulla pystyt etenemään aktiivisella kouluttamisella ja tällä tavalla hankkimaan AIDA Master Instructor / Instructor Trainer pätevyyden joka sitten mahdollistaa AIDA 4 ja kouluttajakurssien järjestämisen.

Vaatimuksina AIDA kouluttajakurssille osallistumiseen on 18 vuoden ikä, AIDA 4 apukouluttaja pätevyys, täytetty ja tarvittaessa lääkärin allekirjoittama AIDAn terveysselvitys, vastuuvapautus ja voimassa oleva ensiapu pätevyys (DAN Basic Life Support tai EA1) sekä jäsenyys sukeltajaliiton jäsenseurassa.

AIDA Instructor kouluttaja kurssin läpäisemiseksi tulee suorittaa mm. seuraavat vaatimukset: STA 4:00, DYNB 90m, DNF 50m, CWTB 35m, FIM 35m, CNF 20m sekä tentit, jotka perustuvat kurssin teoriaosuuksiin sekä osallistujille sähköisesti jaettavaan aineistoon.

Kurssin hinta on 250€ ja kurssi laskutetaan sukeltajaliiton kautta kesäkuussa. Hinta sisältää allassukellukset Kuortaneella teoriatiloineen sekä kortituksen. Hinta ei sisällä ruokailuja sekä mahdollista majoitusta Kuortaneella. Hinta ei sisällä myöskään Asikkalan leirimaksuja jotka maksetaan erikseen heinä- ja elokuun leirien yhteydessä. Kurssin osallistujille on varattu paikat molemmilta leireiltä.

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille