Sve | En | Ru

CMAS Dry Suit Diver -kurssi

Aika: 16.3.-30.6.2023
Paikka: Kuopio
Järjestäjä: Kuopion Urheilusukeltajat ry
Vastuukouluttaja:Esa Hartikainen
Kuvaus:

Kuopion Urheilusukeltajat järjestää Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukaisen kuivapukukurssin CMAS Dry Suit Diver. Kurssin vastuukouluttajina toimivat P1- ja P2-kurssien kouluttajat.

CMAS Dry Suit Diver -kurssin tavoitteena on perehdyttää aloittelevat tai kortitetut laitesukeltajat kuivapukusukeltamisen teoriaan ja käytäntöihin. CMAS Dry Suit Diver -kortitetulla
sukeltajalla on tiedot ja taidot, jotka mahdollistavat sukeltajan muuta koulutus- ja kokemustasoa vastaavien sukellusten tekemisen kuivapuvulla.

Teorioiden itseopiskelun voi aloittaa joustavasti ilmoittautumalla kurssille tapahtumakalenterissa. Käytännön harjoituksien aikatauluista ja paikoista sovitaan kouluttajan ja oppilaiden kesken. Kuitenkin niin, että allasharjoitteet tehdään seuran vakioallasvuoroilla.

ennakkovaatimukset

Osallistujan on oltava vähintään 14 vuotta täyttänyt. Hänellä on oltava

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on
    rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • Oppilaana CMAS One Star Diver -kurssilla tai CMAS One Star Diver -kortti (tai vastaava)
  • Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan
    lääkärintodistuksella.
  • Huoltajan kirjallinen lupa, mikäli oppilas on alaikäinen.

Kurssin hinta on 120,00 euroa sisältäen pääsyn Sukeltajaliiton e-oppimisympäristöön ja sukeltajakortin. Mikäli kurssi suoritetaan yhdistelmäkurssina P1- tai P2-kurssin ohessa, niin kurssimaksu on 100 euroa. Kurssimaksut suoritetaan Kuopion Urheilusukeltajat ry:n tilille: FI06 3131 3001 2641 34 HANDFIHH. Kirjoita  viestiksi: ”Etunimi Sukunimi KP-kurssimaksu. Koodi 3000”.

Kurssimaksun maksettuasi vastuukouluttaja tilaa sinulle  sähköisen oppimateriaalin ja pääset opiskelemaan teoriaosuuden oman aikataulusi mukaan. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli joudut perumaan osallistumisen kurssille. Jos kurssin hyväksytty läpäisy edellyttää aikatauluun lisäopiskelua tai -harjoittelua, niin lisäpäivien korvauksista sovitaan tapauskohtaisesti.

TARVITTAVAT VARUSTEET

Oppilaalla tulee olla kurssilla käytössä:

  • Tietokone tai mobiililaite e-oppimisympäristössä opiskelua varten
  • Altaaseen ja avoveteen täydellinen laitesukellusvarustus sekä kuivapuku

Lisätietoa saat sähköpostilla emjhartikainen@gmail.com. Kurssipaikkoja on rajallinen määrä ja kurssille hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä edellytyksellä, että maksuvelvoitteet on suoritettu.

  Kurssin ohjelma