Sve | En | Ru

CMAS One Star Instructor -kurssi

Aika: 3.4.-11.6.2023
Paikka: Rovaniemi
Järjestäjä: Rovaniemen Urheilusukeltajat ry
Vastuukouluttaja:Liiton toimisto
Kuvaus:

Rovaniemen Urheilusukeltajat yhdessä Sukeltajaliiton kanssa järjestävät CMAS One Star Instructor -kurssin huhti-heinäkuussa 2023. Lähiopetusjakso pidetään Rovaniemellä 8.-11.6.2023.

Kurssille ilmoittaudutaan www.sukeltaja.fi –sivujen tapahtumakalenterin kautta, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.2023.

CMAS One Star Instructor -kurssin altaat ja lähiopetus pidetään Rovaniemellä, avovedet lähialueen vesistöissä viikonloppuisin. Kurssilla saavutat valmiudet toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana. Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton Dyykki-oppimisympäristössä.

Kurssi sisältää Dyykki-materiaalin, opetuksen, kortituksen ja niiden CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön, joiden vastuukouluttajana CMAS One Star Instructor voi toimia.

CMAS One Star Instructor -kurssin osallistujalla on oltava:

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Sukeltajaliittoon Sukeltajaliiton yhteisöjäsenen kautta.
  • CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia, jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, seoskaasusukelluksia jne.)

 

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 250,- euroa. Hinta sisältää Sukeltajaliiton Dyykissä olevan oppimismateriaalin, opetuksen, allas- ja tilavuokrat ja kortituksen.

Hinta ei sisällä oppilaiden matka-, eikä majoituskuluja eikä avovesiharjoitusten kaasutäyttöjä.

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille