Sve | En | Ru

CMAS Two Star Instructor -kurssi

Aika: 18.10.-11.12.2021
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja:Perry Suojoki
Kuvaus:

Pääkaupunkiseudun alueen seurat yhdessä Sukeltajaliiton kanssa järjestävät CMAS Two Star Instructor -kurssin 18.10.21 - 11.12.21.

CMAS Two Star Instructor -kurssin tavoitteena on kokeneiden CMAS One Star Instructoreiden osaamisen syventäminen sukelluskoulutuksen käsitteisiin, periaatteisiin ja taitoihin liittyen. Kurssi antaa sen hyväksytysti läpäisseille kouluttajille valmiudet kaikkien CMAS:n koulutusohjelmaan kuuluvien harrastesukelluskurssien vastuukouluttajana toimimiseen turvallisella ja pätevällä tavalla.

Kurssille ilmoittaudutaan www.sukeltaja.fi –sivujen tapahtumakalenterin kautta.

CMAS Two Star Instructor -kurssin altaat ja lähiopetus pidetään Helsingissä arki-iltaisin, avovedet Porkkallassa viikonloppuisin. 

Kurssi sältää Dyykki-materiaalin, opetuksen, kortituksen ja niiden CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön, joiden vastuukouluttajana CMAS Two Star Instructor voi toimia.

CMAS Two Star Instructor -kurssin osallistujalla on oltava

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • CMAS One Star Instructor -kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.

CMAS Two Star Instructor -kurssin osallistujan on pitänyt hankkia opetuskokemusta toimimalla CMAS One Star Instructor -kouluttajana vähintään 25 opetuskerralla (teoria-, allas- ja avovesiopetus yhteenlaskettuna).

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille