Sve | En

CMAS One Star Instructor -kurssi

Aika: 18.9.-4.10.2020
Paikka: Tammela
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja:Liiton toimisto
Kuvaus:

Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunta järjestää CMAS One Star Instructor -kurssin 18.-20.9. ja 2.-4.10.2020 Eerikkilän urheiluopistolla Tammelassa.

CMAS One Star Instructor -kurssin kesto on kaksi viikonloppua. Kurssilla CMAS Three Star Diver -sukeltajat saavuttavat valmiudet toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana. Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton Dyykki-oppimisympäristössä ennen lähiopetusjakson alkua.

Kurssin hinta 240 euroa sisältää Dyykki-materiaalin, opetuksen, kortituksen ja niiden CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön, joiden vastuukouluttajana CMAS One Star Instructor voi toimia. Kurssin hintaan sisältyy myös majoitus ja ruokailu urheiluopistolla.

Huomio: kurssin hinta on poikkeuksellisen edullinen (normaalihinta olisi 660 euroa), koska kurssin jälkimmäisen viikonlopun aikana suoritetaan Sukeltajaliiton ISO/EUF-sertifiointiin liittyvää auditointia.

CMAS* Instructor -kurssin osallistujalla on oltava

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia, jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, seoskaasusukelluksia jne.)

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Ilmoittautuminen: Kurssi on täynnä. Ilmoittutuneet saavat kurssin Dyykki-materiaalin käyttöönsä viikon 32 loppuun mennessä.

  Kurssin ohjelma