Sve | En | Ru

Sukeltajaliiton jäsenmatka Tansaniaan

Aika: 23.10.-7.11.2020
Paikka: Tansania
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Matka on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Sukeltajaliitto toteuttaa yhteistyössä Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:n kanssa 23.10.–7.11.2020 hyväntekeväisyys- ja sukellusmatkan Tansanian saarille. Vastaavat matkat on järjestetty aiemmin vuosina 2009 ja 2014. Tällä matkalla pääsee lähelle paikallisia ja tutustumaan heidän elämäntapaansa ja paikallisiin perheisiin. Matkasta saa paljon irti, kun lähtee mukaan avoimin mielin ja seikkailuasenteella.

Matkan avustuskohde on Sansibarin saarella rakenteilla oleva Mchekenin kyläkoulu, jossa vietämme neljä päivää rakentaen koulua ja sen liikunta-alueita yhdessä kyläläisten kanssa sekä tutustuen kylän elämään ja ihmisiin.

Matkalla sukellamme kahdeksana päivänä Pemban ja Sansibarin saarten kirkkaissa ja runsasta merielämää vilisevissä vesissä.

Matkan hinta on 3650 euroa/henkilö. Ryhmään mahtuu mukaan 12 sukeltajaa. Mukaan lähtevien tulee olla täysi-ikäisiä Sukeltajaliiton jäseniä ja kaikkien osallistujien tulee olla kortitettuja sukeltajia (vähintään CMAS P**).  Jokaisella tulee olla voimassa oleva matkavakuutus ja laitesukelluksen kattava vakuutus.

Ilmoittautuminen

Matkalle ilmoittautuminen alkaa torstaina 19.12.2019 klo 9:00. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetä vapaamuotoinen sähköposti osoitteeseen sari.nuotio at sukeltaja.fi. Samassa sähköpostissa voit ilmoittaa sukeltavan matkakumppanisi (1 henkilö). Ilmoittautuminen on sitova, kun varausmaksu on maksettu. Kun ryhmä on koottuna, järjestetään tapaaminen ennen matkalle lähtöä.

Lue yksityiskohtainen matkaohjelma ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

Katso matkan esittelyvideo

Lue Sukeltaja-lehden artikkelit aiemmista matkoista: 2009 ja 2014.

 

Lisätietoja matkasta antavat matkanjohtajina toimivat:

Ari Koivu, LiiKe ry, toiminnanjohtaja, ari.koivu at liike.fi, puh. 040 765 9900

Sari Nuotio, Sukeltajaliitto ry, toiminnanjohtaja, sari.nuotio at sukeltaja.fi, puh. 040 525 6336

 

Pidätämme oikeudet matkaohjelman mahdollisiin muutoksiin.