Sve | En | Ru

4.9.2023 tapahtumat

CMAS Three Star Diver -kurssi

Aika: 4.9 - 24.9.2023
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Urheilusukeltajat ry
Vastuukouluttaja: Jari Kuisma
Kuvaus:

Urheilusukeltajat järjestää CMAS Three Star Diver -kurssin 4.9.2023 klo 17:30 alkaen, jolloin pidetään ensimmäinen teoria tunti.

Kurssi on tarkoitettu kokeneille CMAS Two Star Diver tai vastaavan luokituksen omaaville sukeltajille, joilla on vähintää 60 kpl kirjattua sukellusta vaihtelevissa olosuhteissa eri syvyys alueilla. Lisäksi osallistujalla pitää olla Rescue Diver -kurssi suoritetuna sekä voimassa olevat hätäensiapu- ja hapanantopätevyys.

Kurssi kehittää edellee kokeneiden sukeltajien laitesukellustaitoja ja perehdyttää vaativilla sukelluksilla tarvittaviin laitesukellustaitoihin.

Lisätietoja kurssista https://www.urheilusukeltajat.fi/event/laitesukelluksen-syventava-jatkokurssi-cmas-three-star-diver-23-2023-09-04-2023-09-24-64/register

Lisätieto: Kurssin ohjelma
 
 

Tervetuloa ohjaajaksi-kurssi

Aika: 4.9.2023
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Heli Halava
Kuvaus:

Tervetuloa ohjaajaksi -kurssi verkossa 4.9.2023
Syyskausi alkamassa ja uusia tekijöitä norppatoiminnassa. Mitä meidän pitäisi huomioida ohjaamisessa, puitteissa, vanhempien kanssa? Paljon kysymyksiä ja mietittävää. Tule kuuntelemaan, pohtimaan ja keskustelemaan ohjaamisesta ja siihen erityisesti norppatoiminnan ohjaamisesta Tervetuloa ohjaajaksi -kurssille maanantaina 4.9. klo 18.00.

Voit laittaa pohdituttavia aiheita, kiperiä kysymyksiä jo ennakkoon sähköpostilla heli.halava(at)sukeltaja.fi, niin otetaan aiheet esiin ja yhteiseen keskusteluun kurssin aikana.

Kurssin pohjamateriaalina on Olympiakomitean Tervetuloa ohjaajaksi kurssimateriaali, johon kurssilaisten toivotaan tutustuvan ennen kurssi-iltaa. Linkki Tervetuloa ohjaajaksi kurssimateriaaliin lähetetään ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu viimeistään 21.8. Tapahtumakalenterin kautta. Kurssi on maksuton.

Lisätieto: Kurssin ohjelma