Sve | En | Ru

15.9.2023 tapahtumat

Norppaohjaajakurssi

Aika: 15.9 - 17.9.2023
Paikka: Seinäjoki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Irene Savolainen
Kuvaus:

KURSSI ON PERUTTU; Liian vähän osallistujia. Norppaohjaajakurssi antaa tietoa lasten urheilun lähtökohdista, ohjaajan roolista, harjoituskertojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä taidon opettamisesta ja oppimisesta. Kurssiin kuuluvat myös sukellustaidot sekä uintitekniikat sekä pelit ja leikit vedessä. Kurssi antaa valmiudet toimia seurassasi norppatoiminnan ja snorkkelisukeltajan taitoradan ohjaajana.


Pääsyvaatimukset: vähintään CMAS ** Snorkel diver S2–kortti tai muun kansainvälisesti hyväksytyn koulutusjärjestön snorkkelisukelluskortti tai perustason laitesukelluskortti tai vaihtoehtoisesti Snorkkelisukelluskurssin teoriakokeen läpäiseminen ja Snorkkellisukeltajantaitoradan suorittaminen hyväksytysti.

Kurssille voidaan hyväksyä myös henkilö, joka on suorittanut vähintään uimaopettajan peruskurssin, mikäli hänellä on edellistä kohtaa vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 16 osallistujaa.

Ennakkotapapaaminen 
Ennen kurssia pidetään kurssin yhteinen kick-off tapaaminen teams-yhteydellä 22.8.2023. Linkki yhteiseen aloitustilaisuuteen läheteään ilmoittautuneille sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Aloitustilaisuudessa kerrotaan myös etätehtävistä ja oppimisympäristöstä, jossa tehdään myös ennakkotehtävät.

Kurssin hinta 325 e sis opetuksen, oppimateriaalin, majoituksen sekä ohjelmaan kirjatut ateriat. Ilman majoitusta hinta on 295 e. 

Ilmoittautumiset viimeistään 18.8.2023.

Tiedustelut: heli.halava(at)sukeltaja.fi

 

Lisätieto: Kurssin ohjelma