Sve | En | Ru

23.9.2022 tapahtumat

Norppaohjaajakurssi

Aika: 23.9 - 25.9.2022
Paikka: Tampere
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Irene Savolainen
Kuvaus:

 Ilmoittautuminen sulkeutunut. Mahdolliset paikkatiedustelut heli.halava@sukeltaja.fi tai 040 76 411 57

Pääsyvaatimukset: vähintään CMAS ** Snorkel diver S2–kortti tai muun kansainvälisesti hyväksytyn koulutusjärjestön snorkkelisukelluskortti tai perustason laitesukelluskortti tai vaihtoehtoisesti Snorkkelisukelluskurssin teoriakokeen läpäiseminen ja Norpan Taitoradan suorittaminen hyväksytysti.

  • henkilö, joka on suorittanut vähintään uimaopettajan peruskurssin, voidaan myös hyväksyä norppaohjaajakurssille, mikäli hänellä on edellistä kohtaa vastaavat tiedot ja taidot
  • Kurssi antaa tietoa lasten urheilun lähtökohdista, ohjaajan roolista, harjoituskertojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä taidon opettamisesta ja oppimisesta. Kurssiin kuuluvat myös sukellustaidot sekä uintitekniikat sekä pelit ja leikit vedessä. Kurssi antaa valmiudet toimia seurassasi norppatoiminnan ja norpan taitoradan ohjaajana.

Kurssille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 16 osallistujaa.

Ennen kurssille tuloa osallistujille lähetetään ennakkotehtävät ja linkkejä materiaaleihin, jotka auttavat ennakkotehtävien teossa ja orientoitumaan kurssin. Ennen kurssia pidetään kurssin kick-off teamsin kautta noin kuukautta ennen kurssia.

Kurssin hinta 295e sis opetus, oppimateriaali, majoitus ja ruokailuja. Jos vallitsevan tilanteen vuoksi ei voida pitää kurssia "livenä", niin kurssin teoriat pidetään teamsilla ja käytännön osuudet myöhemmin. 

 

Kurssin orientaatio ilta pidetään teams:lla 25.elokuuta. 

Lisätietoja kurssista heli.halava@sukeltaja.fi

Lisätieto: Kurssin ohjelma