Sve | En

29.2.2020 tapahtumat

Hallituksen kokous

Aika: 29.2.2020
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Hallituksen kokous alkaa klo 10:00

Paikka: Helsinki, Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Kokouksen jälkeen mukanaoloa GoExpo-messuilla, jossa Sukeltajaliitto on mukana.

Lisätieto: Ilmoittaudu tapahtumaan
 
 

Sukeltajaliiton CMAS-kouluttajien päivitystilaisuus Go Expo -messuilla

Aika: 29.2.2020
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunta järjestää CMAS-kouluttajien päivitystilaisuuden Go Expo -messuilla lauantaina 29.2.2020 kello 12:30-15:30.

Päivitystilaisuus on tarkoitettu Sukeltajaliiton jäsenseurojen ja yhteisöjäsenten lähikouluttajille, CMAS One Star Instructor-, CMAS Two Star Instructor- ja CMAS Three Star Instructor -kouluttajille, ja koulutusvastaaville. Tilaisuuteen osallistuminen on vapaaehtoista. Tule mukaan, jos olet muutenkin tulossa messuille tutustumaan messujen sukellustarjontaan!

Paikka ja aika: Messukeskuksen Ballroom-tila (tila 103) kello 12:30-15:30. Ota kouluttajakorttisi mukaan, niin pääset ovesta sisälle.

Hinta: Päivitystilaisuus on maksuton, mutta messuille sisäänpääsyä varten on ostettava pääsylippu täältä.

Ohjelma:

Tilaisuudessa keskustellaan mm. e-oppimisesta, tarjolla olevista kursseista ja siitä, mitä kursseissa on muuttunut, mitä uusia kursseja on tullut ja on tulossa, ideoista ja toimintamalleista kurssien järjestämiseen ja eri harjoituksiin, kokemuksista miten kursseja on vedetty eri seuroissa eri puolilla Suomea, miten kasvaneiden ryhmien suora valvonta tehdään turvallisesti jne. Tilaisuuden kesto on n. 3 tuntia.

Ilmoittautuminen: Alla olevasta linkistä

Lisätieto: Ilmoittaudu tapahtumaan
 
 

CMAS One Star Diver -kurssi

Aika: 29.2 - 17.5.2020
Paikka: Espoo
Järjestäjä: Nousu
Vastuukouluttaja: Rupert Simon
Kuvaus:

Kurssi alkaa teorialuennoilla, jotka aloitetaan maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Tarkempi osoite ilmoitetaan tässä myöhemmin. 

Laitesukelluksen peruskurssilla opetellaan ne perustiedot ja -taidot, jotka laitesukeltaja tarvitsee sukeltaakseen ohjatusti esim. sukellusseuran leireillä ja sukelluskeskusten järjestämillä retkillä. Kurssin pääpaino on käytännön perustaitojen opettelussa ja sukellusturvallisuudessa.

Kurssin hinta on (vuonna 2020) 450 €, hinta sisältää myös Nousun jäsenyyden vuodeksi. Lisäksi etuna on sukelluspaketin (pullo, regulaattori ja tasapainotusliivi) vuokraus puoleen hintaan ensimmäiseksi kesäksi.

Kurssin osalistuminen päävaatimukset ovat:

  • Oppilaan on täytettävä kurssin alkamisvuoden aikana vähintään 12 vuotta (alle 15-vuotiaat voivat kuitenkin sukeltaa avovedessä ainoastaan täysi-ikäisen laitesukeltajan parina).

  • Normaali terveys.

  • Uimataito (väh. 200 m).

  • Alle 18-vuotiaasta oppilaasta tarvitaan huoltajan kirjallinen suostumus sukelluskoulutukseen osallistumiseen.

  • Sukeltajaliiton ja Nousu ry:n jäsenyys. (Kuuluvat peruskurssin hintaan).

Lisätieto: Kurssin ohjelma