Sve | En | Ru

Sukeltajaliiton CMAS-kouluttajien päivitystilaisuus Go Expo -messuilla

Aika: 29.2.2020
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunta järjestää CMAS-kouluttajien päivitystilaisuuden Go Expo -messuilla lauantaina 29.2.2020 kello 12:30-15:30.

Päivitystilaisuus on tarkoitettu Sukeltajaliiton jäsenseurojen ja yhteisöjäsenten lähikouluttajille, CMAS One Star Instructor-, CMAS Two Star Instructor- ja CMAS Three Star Instructor -kouluttajille, ja koulutusvastaaville. Tilaisuuteen osallistuminen on vapaaehtoista. Tule mukaan, jos olet muutenkin tulossa messuille tutustumaan messujen sukellustarjontaan!

Paikka ja aika: Messukeskuksen Ballroom-tila (tila 103) kello 12:30-15:30. Ota kouluttajakorttisi mukaan, niin pääset ovesta sisälle.

Hinta: Ilmainen

Ohjelma:

Tilaisuudessa keskustellaan mm. e-oppimisesta, tarjolla olevista kursseista ja siitä, mitä kursseissa on muuttunut, mitä uusia kursseja on tullut ja on tulossa, ideoista ja toimintamalleista kurssien järjestämiseen ja eri harjoituksiin, kokemuksista miten kursseja on vedetty eri seuroissa eri puolilla Suomea, miten kasvaneiden ryhmien suora valvonta tehdään turvallisesti jne. Tilaisuuden kesto on n. 3 tuntia.

Ilmoittautuminen: aki.vepsalainen@sevent.fi