Sve | En

21.9.2019 tapahtumat

CMAS One Star Instructor - täydennyskoulutus lähikouluttaja->M1

Aika: 21.9 - 22.9.2019
Paikka: Vaasa
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Tommi Hartman
Kuvaus:

Täydennyskoulutuksessa on tavoitteena korottaa Sukeltajaliiton lähikouluttajien kouluttajaosaamisen CMAS One Star Instructor -luokkaan. Kurssi antaa valmiudet toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver -kurssin, CMAS Dry Suit Diver -kurssin ja CMAS Ice Diver -kurssin vastuukouluttajana. Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä ennen lähiopetusjakson alkua.

Kurssin hinta 120 euroa sisältää e-oppimismateriaalin, opetuksen, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön. Jokainen vastaa omista ruokailuistaan ja majoituksistaan itse, ne eivät sisälly kurssin hintaan.

Lähikouluttajasta CMAS One Star Instructor -kouluttajaksi täydennyskoulutuksen osallistujalla on oltava

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • Sukeltajaliiton lähikouluttajakortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24802-1 (Assistant Instructor) -standardin vaatimukset täyttävä voimassaoleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Ilmoittautumisaika kurssille on päättynyt.

Lisätieto: Kurssin ohjelma