Sve | En

14.9.2019 tapahtumat

Nuorten ryhmän tapaaminen

Aika: 14.9.2019
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Tapahtuma PERUTTU, koska ilmoittautuneita on niin vähän. 

Nuorten sukeltajien (n 14-18v)  mahdollisuus päästä suunnittelemaan nuorten sukellustapahtumia ja nuorten toimintaa muutenkin mukavassa seurassa. Osallistumme Project Aware tapahtumaan osan päivää. Sukellustaustallasi ei merkitystä. Tapaamisessa on ruokailu järjestetty. Aloitamme klo 12 ja lopettelemme noin klo 17. Tule mukaan! Matkakulut korvataan.

Lisätieto:
 
 

Project AWARE Helsinki Clean-Up Day

Aika: 14.9.2019
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Wärtsilä
Kuvaus:

Project AWARE viikko 2019 – Sukeltajat roskaamista vastaan

Project AWARE toimii sukeltajien kanssa ympäri maailman vedenalaisen ympäristön suojelemiseksi.

Tänä päivänä Project AWARE on seikkailijoiden yhteisön globaali liike merten suojelemiseksi. Se yhdistää intohimon merelliseen seikkailuun ja merten suojeluun luodakseen pysyvän muutoksen.

Wärtsilän vapaaehtoiset ovat työskennelleet Project AWARE:n parissa jo neljänä vuotena Suomessa. Tänä aikana tiimi on luonut vahvan yhteistyömallin Helsingin kaupungin sekä paikallisen sukellusyhteisön kanssa, missä yli 100 vapaaehtoista on vuosien varrella kerännyt yli tonnin painosta roskaa vedestä.

Tämän vuoden syyskuussa Wärtsilän vapaaehtoiset järjestävät rannikon siivoustapahtuman myös Hampurissa, Saksassa. Toivotamme sinut tervetulleeksi liittymään mukaan vapaaehtoisena, joko maalla tai vedessä. Jos haluaisit olla yksi sukeltajista korjaamassa roskia merenpohjasta tapahtumassa, rekisteröidy mukaan!

Rekisteröidy tapahtuman FB-sivulla

Lue lisää globaalista aloitteesta täältä: https://www.projectaware.org/

Lisätieto: