Sve | En

1.11.2019 tapahtumat

Sukelluskuvauksen SM-kilpailut

Aika: 1.11.2019
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukelluskuvauksen Suomen mestaruus ratkotaan jälleen. Kilpailuun osallistuminen on oiva tapa saada palautetta omista kuvista/videoista ja tuoda hienoja vedenalaisia näkymiä esille koko sukeltajayhteisön iloksi. Kilpailu on avoin kaikille Sukeltajaliiton jäsenseurojen jäsenille sekä Liiton henkilöjäsenille.

Sarjat

A. Makro
B. Normaali/laajakulma, kotimaan vedet
C. Normaali/laajakulma, ulkomaan vedet
D. Allaskuvat
E. Teemasarja: Tasapaino
F. Sukellusaiheiset pintakuvat
G. Videosarja
H. Nuorten sarja

Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Joka sarjaan voi lähettää kolme työtä. Työt voi toimittaa joko sähköisesti (esim. Dropbox, WeTransfer) osoitteeseen sukelluskuvaSM2019 at sukeltaja.fi tai postitse levylle tai muistitikulle tallennettuna osoitteeseen Sukeltajaliitto ry, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun kilpailutyöt on vastaanotettu.

Mukaan tulee liittää osallistujan yhteystiedot, seuran nimi ja lista nimetyistä kuvista/videoista. Työt arvostellaan anonyymeinä, joten poista kuvista ja videoista tekijän tiedot, vesileimat ja muut tunnisteet. Töiden tulee olla Sukeltajaliiton toimistolla viimeistään perjantaina 1.11.2019 klo 16.

Lisätieto:
 
 

Sukelluskuvauksen PM-kilpailut

Aika: 1.11.2019
Paikka: -
Järjestäjä: Tanskan sukellusliitto
Kuvaus:

Sukelluskuvauksen PM-kilpailun järjestää tänä vuonna Tanskan sukellusliitto. Kilpailutyöt toimitetaan Tanskan liitolle 1.11. mennessä. Tänä vuonna E-sarjan teema on "Action".

Kilpailukutsu, jossa kuvien latauslinkki

Lisätieto: