Sve | En | Ru

Savonlinnan Urheilusukeltajat Ry

Osallistumme leirin järjestelyihin MS Kavassi -laivalla sekä laivan mukana kulkevalla Amigo II -kumiveneellä. Ajamme aluksemme Punkaharjulle perjantaina 29.7. iltapäivällä. Takaisin Savonlinnaan laiva lähtee 7.8. sunnuntaina aamupäivällä. Laivalle on mahdollista tulla kyytiin joko Savonlinnan keskustasta tai matkan varrelta erikseen sovittavista noutopisteistä.

Järjestämme sukelluksia leirin jokaisena päivänä Pihlajaveden ja Puruveden sukelluskohteisiin. Operoimme Punkaharjun Tuunaansalmen ja Kesälahden Ruokkeen välisellä alueella.

Laivalle pääsee leirin aikana iltaisin tai aamuisin Tuunaansalmen leirintäalueen vierasvenelaiturista keskiviikkoon asti tai Ruokkeen lomakylästä sunnuntaihin asti. Laivalle voi tulla käymään myös omalla veneellä sukelluskohteessa tai mahdollisuuksien mukaan voimme järjestää noudon rannalta laivalle omalla apuveneellämme.

Laiva

Laivassamme on yksi 200/300 bar kompressori, jolla on mahdollista tankata paineilmaa. Nitroksia ei aluksella ole saatavilla. Suurin sallittu henkilömäärä on 12 henkilöä. Laivassa on yöpymismahdollisuus 8 hengelle, joista 5 on sänkypaikkoja ja muut patjamajoitusta eri puolilla laivaa. Varustukseen kuuluu wc, keittiö, oleskelutila, sauna, grilli ja aggregaatti.

Apuveneenä toimii 6 henkilön Amigo II -kumivene (50 hv moottori), jolla voidaan tehdä myös lyhyitä sukellusreissuja laivan ollessa ankkurissa. Ruokailut hoidetaan omilla eväillä ja käytettävissä on puu- ja kaasugrilli sekä jääkaappi.

kuva MS Kavassi -laiva

 

Kuva Amigo II -vene

Lisätietoa leirillä olevasta kalustosta alla olevista linkeistä:
www.savonlinnanurheilusukeltajat.fi/kalusto/
www.savonlinnanurheilusukeltajat.fi/

Paikkavaraukset tehdään www.sukeltaja.fi-verkkokaupassa, ja päivittäin vaihtuvat sukelluskohteemme löytyvät myös sieltä.

Jälki-ilmoittautumiset 27.7. alkaen Ilkka Kemppaiselle p. 050 412 3825.

Tervetuloa sukeltamaan!

Toivottavat Savonlinnan Urheilusukeltajat


Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita