Sve | En | Ru

Vakuutus

Sukeltajan vakuutusturva

Laitesukellus ei kuulu suomalaisilla vakuutusyhtiöillä välttämättä automaattisesti tavanomaisen tapaturmavakuutuksen piiriin. Selvitä omasta vakuutusyhtiöstäsi, korvaako tapaturmavakuutuksesi myös sukeltajantaudin painekammiohoidon. Varminta on, että vaadit siitä erillisen merkinnän vakuutussopimukseen.

Sukeltajaliiton jäsenillä on mahdollisuus ottaa Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutus edulliseen jäsenetuhintaan. Vakuutuskausi on kalenterivuosi. Vakuutus korvaa mm. sukeltajantaudin painekammiohoidon. Vakuutuksen hinnat ja sisällön löydät tästä tuoteselosteesta. Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Sukeltajaliitto - DAN Europe - sukeltajavakuutuksesta löytyy täältä.

Sukeltajaliitto - DAN Europe -sukeltajavakuutus sisältää myös kilpailulisenssin, joten se sopii hyvin kilpailijalle, joka harrastaa laitesukellusta.

Huom! Nyt on myynnissä Sukeltajaliitto-DAN Europe -sukeltajavakuutus kaudelle 1.1.2023 - 31.12.2023. Sukeltajaliiton myymän vakuutuksen voivat ostaa vain jäsenemme. Osta vakuutus linkistä alla.

 

Kun olet täyttänyt lomakkeeseen tarvittavat tiedot, saat sähköpostilla laskun. Huomaa, että vakuutus astuu voimaan vasta maksettuasi laskun.

 

Snorkkelisukeltajan vakuutusturva

 

 

Kilpailulisenssi ja kilpailijan vakuutusturva

Kilpailulisenssi on lupa, joka oikeuttaa kilpailemaan Sukeltajaliiton alaisissa lajeissa. Liiton kilpailuihin osallistuvalla on oltava kilpailulisenssi.

Pelkkä kilpailulisenssi ei korvaa sukeltajantaudin painekammiohoitoa, joten sitä voidaan suositella vain niille kilpailijoille, jotka eivät sukella laitteella.

Lue lisätietoa kilpailuihin osallistumisesta täältä


Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita