Sve | En | Ru
Nitroksikouluttajan kortitusnumero (CMAS Nitrox Instructor) - www.sukeltaja.fi

Nitroksikouluttajan kortitusnumero (CMAS Nitrox Instructor)

Nitroksikouluttajan kortitusnumero (CMAS Nitrox Instructor)

Tuotekuvaus


CMAS  Nitrox Instructor -kouluttajaluokitus suoritetaan joko näyttökokeena tai valiokunnan nimityksellä.

Huomio: Näyttökoetta ei vaadita, jos kouluttajalla on vähintään CMAS Advanced Nitrox Diver -kortti, tai vastaava toisen koulutusjärjestön kortti.

Jos tarkoituksesi on hakea CMAS Nitrox Instructor –korttia laitesukellusvaliokunnalta omaamiesi tekniikkasukelluskorttien perusteella, sinun tulee ilmoittautua Liiton tapahtumakalenterissa tapahtumaan CMAS Nitrox Instructor -nimitys. Ilmoittauduttuasi sinulle aukeaa Dyykkiin vastaava toteutus, jossa täytät hakemuksen.

Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunta nimittää CMAS Nitrox Instructor -kouluttajat hakemusten perusteella.

Nimityksen edellytykset ovat: 

  • Vähintään voimassaoleva CMAS M1-kortti 
  • Vähintään CMAS Advanced Nitrox Diver -kortti, tai vastaava toisen koulutusjärjestön myöntämä kortti 
  • Vähintään 20 kirjattua nitroksisukellusta 
  • Seuran kirjallinen esitys laitesukellusvaliokunnalle CMAS Nitrox Instructor -kortin myöntämisestä
Mitä, jos minulta puuttuu tekniikkasukelluskortti?

Tämä Dyykki-toteutus liittyy ainoastaan CMAS Nitrox Instructor -kortin hakemiseen vähintään CMAS Advanced Nitrox Diver -kortin, tai vastaavan toisen koulutusjärjestön kortin perusteella.

Mikäli sinulla ei ole hakemuksen ehtona olevaa tekniikkasukelluskorttia, sinun on suoritettava CMAS  Nitrox Instructor -kouluttajaluokitus näyttökokeena. 

Näyttökokeen suorittamiseksi ota yhteyttä CMAS M3 -kouluttajaan, joka voi järjestää näyttökokeen. Näyttökokeessa osallistuja osoittaa käytännössä kykenevänsä suunnittelemaan ja järjestämään CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssin, opettamaan tehokkaasti tällä kurssitasolla sekä teoriaopetuksessa että käytännön harjoituksissa, johtamaan kurssin etenemistä, ja vastaanottamaan ja arvioimaan oppilassuorituksia. 

Näyttökoetta varten näyttökokeen suorittaja suunnittelee ja toteuttaa CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssin näyttökokeen vastaanottajan valvonnassa. Kurssin teoriaosuus toteutetaan Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä. Kurssin lähiopetusjaksojen aikana näyttökokeen vastaanottaja valvoo ja arvioi näyttökokeen suorittajan toimintaa. 

Hinta

38,00 €

Määrä: kpl