Sve | En | Ru

Norppaohjaajakurssi

Aika: 26.4.-28.4.2024
Paikka: Nivala
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja:Irene Savolainen
Kuvaus:

Paikka: Nivalan uimahalli ja myöhemmin ilmoitettava osoite Nivalassa

Kurssin teoriaosuuksia pidetään kahtena arki-iltana ennen kurssia.

Norppaohjaajakurssi antaa tietoa lasten urheilun lähtökohdista, ohjaajan roolista, harjoituskertojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä taidon opettamisesta ja oppimisesta. Kurssiin kuuluvat myös sukellustaidot sekä uintitekniikat sekä pelit ja leikit vedessä. Kurssi antaa valmiudet toimia seurassasi norppatoiminnan ja snorkkelisukeltajan taitoradan ohjaajana.


Pääsyvaatimukset: vähintään CMAS ** Snorkel diver S2–kortti tai muun kansainvälisesti hyväksytyn koulutusjärjestön snorkkelisukelluskortti tai perustason laitesukelluskortti tai vaihtoehtoisesti Snorkkelisukelluskurssin teoriakokeen läpäiseminen ja Snorkkellisukeltajantaitoradan suorittaminen hyväksytysti.

Kurssille voidaan hyväksyä myös henkilö, joka on suorittanut vähintään uimaopettajan peruskurssin, mikäli hänellä on edellistä kohtaa vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilaisen tulee olla Sukeltajaliiton jäsen.

Kurssille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 16 osallistujaa.

Ennakkotapapaaminen 
Ennen kurssia pidetään kurssin yhteinen kick-off tapaaminen teams-yhteydellä 20.3.2024. Linkki yhteiseen aloitustilaisuuteen läheteään ilmoittautuneille sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Aloitustilaisuudessa kerrotaan myös etätehtävistä ja oppimisympäristöstä, jossa tehdään myös ennakkotehtävät.

Kurssin hinta 90 e sis opetuksen, oppimateriaalin, majoituksen kotimajoituksessa sekä ohjelmaan kirjatut ateriat. 

Ilmoittautumiset viimeistään 20.3.2024.

Tiedustelut: heli.halava(at)sukeltaja.fi

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille