Sve | En | Ru

Laitesukelluskokeilu

Aika: 23.1.2024
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukellusseura H2O ry
Vastuukouluttaja:Maunu Suttinen
Kuvaus:

Laitesukelluskokeilu PaVe

Huom. tämä laitesukelluskokeilu PaVe kurssille osallistujille.

 

Mistä on kyse:

Laitesukelluskokeilu on hyvä ja turvallinen tapa tutustua sukellukseen. Kokeilemalla pääsee näkemään tuntuuko laji omalta ja herääkö kiinnostus varsinaiselle laitesukelluskurssille osallistumiseen.

Laitesukelluskokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.

Kuka järjestää?

Laitesukelluskokeilun järjestää Sukellusseura H2O ry, vastuukouluttajana toimii Maunu Suttinen.

Mitä kokeiluun sisältyy?

Teorialuento, lyhyt opastus sukelluslaitteen käyttöön ja valvottu sukelluskokeilu kouluttajan johdolla uima-altaassa.

Kuka voi osallistua?

Laitesukelluskokeiluun voi osallistua 12 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on normaali terveys. Osallistujien tulee täyttää terveysselvitys. Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus.

Mitä varusteita tarvitsen mukaan?

Järjestäjä huolehtii sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistuja tarvitsee mukaansa uima-asun, peseytymisvälineet ja pyyhkeen. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan t-paita ja shortsit uima-asun päälle altaaseen.

Mitä laitesukelluskokeilu maksaa?

Hinta on 50 euroa / henkilö. Sukellusseura H2O laskuttaa osallistumismaksun erikseen etukäteen.

Terveysselvityslomakkeen täyttö ennen kokeilua

Ennen laitesukelluskokeilua jokainen osallistuja täyttää terveysselvitylomakkeen, jonka avulla kartoitetaan mahdollisia terveydellisiä riskitekijöitä. Jos terveysselvityslomakkeen perusteella ilmenee tarve lääkärintodistukselle sukelluskelpoisuudesta, tulee lääkärintodistus hankkia etukäteen ja esittää laitesukelluskokeilussa ennen veteen menoa.

Käy tutustumassa tästä linkistä ennen laitesukelluskokeiluun ilmoittautumista terveysselvityslomakkeeseen, ja tarkista, tarvitsetko osallistumiseen lääkärintodistuksen. Jos haluat kysyä lisätietoja terveysselvitykseen liittyen, voit olla yhteydessä laitesukelluskokeilun vastuukouluttajaan.

Miten ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittautumiset 16.1.2024 mennessä sivun alareunassa olevan "Ilmoittaudu kurssille" -linkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja:

Maunu Suttinen
maunu.suttinen@gmail.com
p.0408298987

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille