Sve | En | Ru

CMAS Two Star Instructor -kurssi

Aika: 1.9.-31.10.2023
Paikka: Salo
Järjestäjä: Sukellusseura Simppu ry
Vastuukouluttaja:Marko Niinistö
Kuvaus:

Sukellusseura Simppu Ry järjestää CMAS Two Star Instructor -kurssin Salossa syys-lokakuussa. Tarkemmat kurssipäivät sovitaan kurssille ilmoittautuneiden kesken.

CMAS Two Star Instructor -kurssin tavoitteena on kokeneiden CMAS One Star Instructoreiden osaamisen syventäminen sukelluskoulutuksen käsitteisiin, periaatteisiin ja taitoihin liittyen. Kurssi antaa sen hyväksytysti läpäisseille kouluttajille valmiudet kaikkien CMAS:n koulutusohjelmaan kuuluvien harrastesukelluskurssien vastuukouluttajana toimimiseen turvallisella ja pätevällä tavalla.

Kurssi sisältää Dyykki-materiaalin, opetuksen, kortituksen ja niiden CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit, joiden vastuukouluttajana CMAS Two Star Instructor voi toimia.

CMAS Two Star Instructor -kurssin osallistujalla on oltava vähintään 20 vuotta täyttänyt. Hänellä on oltava:

-Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.

-CMAS One Star Instructor -kortti.

-Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.

-Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.

-Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.

CMAS Two Star Instructor -kurssin osallistujan on pitänyt hankkia opetuskokemusta toimimalla CMAS One Star Instructor -kouluttajana vähintään 25 opetuskerralla (teoria-, allas- ja avovesiopetus yhteenlaskettuna).

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 150,- euroa. Hinta sisältää Sukeltajaliiton Dyykissä olevan oppimismateriaalin, opetuksen, allas- ja tilavuokrat, paineilmatäytöt ja kortituksen.

Hinta ei sisällä oppilaiden matka-, eikä majoituskuluja.

Kurssin kouluttajat

Kurssin vastuukouluttajana toimii Sukeltajaliiton CMAS M3 kouluttaja Marko Niinistö (marko.niinisto at sukeltaja.fi)

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille