Sve | En | Ru

Sukeltajaliiton syyskokous

Aika: 7.10.2023
Paikka: Tampere
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Tervetuloa Sukeltajaliitto ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Kokous järjestetään hybridikokouksena. Kokoukseen sekä paikan päällä että etäyhteydellä (Teams) osallistuvilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen 2.10.2023 mennessä.
    
Aika: 7.10.2023 klo 13:30
Paikka: Scandic Tampere Station, Ratapihankatu 37, 33100 Tampere / hybridikokous

Aikataulu

Saapuminen klo 9:30 hotelliaamiainen
Aloitus          klo 10:00 viestinnän työpaja (2,5 h)
Lounas          klo 12:30 – 13:30
Syyskokous  klo 13:30 alkaen   
Kokouksen jälkeen on tarjolla iltapäiväkahvit ja pikkupurtavaa klo 15 – 16, aikaa verkostoitumiseen.

Ohjeita kokoukseen osallistumiseksi

•    Sekä paikan päällä että etäyhteydellä (Teams) kokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen liiton kalenterissa viimeistään 2.10.2023.
•    Ilmoittautuessa kirjaa lisätietoihin, osallistutko etänä vai paikan päällä. Kirjaa lisätietoihin
myös, osallistutko ennen kokousta järjestettävään viestinnän työpajaan.
•    Virallisen kokousedustajan tulee toimittaa valtakirja 2.10.2023 mennessä sähköpostilla: office@sukeltaja.fi.
•    Valtakirja tulee lähettää siitä sähköpostiosoitteesta, joka on ko. etänä tai paikan päällä osallistuvan kokousedustajan käytössä ja jonne henkilökohtainen kutsu kokoukseen etäosallistumiseksi ja/tai tarvittaessa sähköinen äänestyslinkki lähetetään.
•    Kyseinen sähköpostiosoite voi siis tarvittaessa toimia myös kokousedustajan käyttäessä äänioikeuttaan, mikäli kokouksessa tarvitaan suljettuja äänestyksiä. Sähköpostiyhteys on siis tarpeen olla käytössä kokouksen aikana.
•    Kokoukseen määräajassa ilmoittautuneille lähetetään osallistumiskutsu (Teams-linkki) ainoastaan siinä tapauksessa, että myös valtakirja on toimitettu määräajassa.

Jotta kokous saadaan vietyä läpi sujuvasti

•    päätösasioiden osalta, pyydämme jäseniä tutustumaan ennalta kokousmateriaaleihin huolellisesti
•    pyydämme jos mahdollista valitsemaan etäyhteydellä osallistuvaksi kokousedustajaksi henkilön, jolle etäyhteyksien avulla toimiminen on jo ennalta tuttua
•    etäosallistujille annetaan ennen kokouksen alkua ohjeet, miten toimitaan kokouksen aikana
•    mikäli on tarpeen äänestää (esim. henkilövaali) sekä paikan päällä olevat että etänä osallistuvat käyttävät samaa äänestystyökalua, eli jokaisella tulee olla valmius äänestää sähköistä työkalua käyttämällä esim. älypuhelimen kautta.

Valtakirja

Kokousedustajalla tulee olla asianmukaisesti täytetty valtakirja, joka pyydetään toimittamaan etukäteen edellä olevien ohjeiden mukaisesti. Sama henkilö voi valtakirjalla edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä. Liiton kokouksessa jäsenyhdistystä voi edustaa vain henkilö, joka on kyseisen yhdistyksen jäsen. Yhteisöjäsenen kokousedustajalla tulee olla yhteisöjäsenen nimenkirjoittajan allekirjoittama valtakirja.

Ajankohtaiset asiat

Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisista asioita. Sukeltajaliiton ympäristöpalkinto jaetaan ennen virallisen kokouksen alkua.

Kokousasioista

Hallituksen esitys vuoden 2024 toimintasuunnitelmaksi julkaistaan liiton kotisivuilla noin viikkoa ennen kokousta ja se löytyy syyskokouskansiosta. Talousarvio vuodelle 2024 löytyy toimintasuunnitelman lopusta. Kansiosta löytyvät myös hallitukseen ehdolla olevien henkilöiden esittelyt ja muut kokousmateriaalit.

Liiton ympäristöohjelmaan tehtyjen muutosten hyväksyminen on kokouksen esityslistalla, tutustu etukäteen syyskokouskansiossa.

Viestinnän työpaja

Ennen varsinaista kokousta järjestetään viestintäasioihin keskittyvä työpaja, johon voi osallistua ainoastaan paikan päällä. Mikäli ilmoittaudut varsinaiseksi kokousedustajaksi, laita ilmoittautuessasi lisätietoihin tieto osallistumisesta työpajaan. Työpajaan ovat tervetulleita myös mahdolliset muut seurojen edustajat, mutta tarvitsemme ilmoittautumiset kaikista 2.10. mennessä osallistujamäärän vahvistamiseksi hotellille.

Työpajasta: Kuulisimme mieluusti, millaisia viestinnän tarpeita ja toiveita seuroilla on, missä liitto voi olla tukena. Tavoitteena on myös, että jokaisessa seurassa on viestintävastaava. Vastaavista muodostetaan verkosto, jolle on tarjolla säännöllisiä kohtaamisia, koulutusta, vertaistukea, apua ja vinkkejä.