Sve | En | Ru

Advanced Skills -työpaja

Aika: 17.10.2022.-31.5.2023
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukellusseura H2O ry
Vastuukouluttaja:Sanna Paukku
Kuvaus:

Kiinnostaako omien sukellustaitojen kehittäminen (nosteenhallinta, sukellusasento, sammakkopotku, muut potkutekniikat, peruutuspotku yms.)?

H2O:ssa on tulossa nyt talvikaudelle Advanced Skills -työpaja, johon ovat tervetulleita mukaan kaikki seuran jäsenet. Sillä ei ole väliä, minkä tasoinen sukellusluokitus sinulla on, tai mikä on nykyinen osaamistasosi. Tänne voi tulla vaikka heti peruskurssin jälkeen. Tärkeintä on kiinnostus omien taitojen kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Työpajaan tarvitset laitesukellusvarusteet, joilla muutenkin sukellat (voit tulla mukaan sinkkupullolla, tuplilla tai sidemountilla). Työpajan hinta on 60€/hlö, ja se sisältää kaksi teoriailtaa, kaksi ohjattua allasharjoittelukertaa seuran hallivuorolla Helsinginkadun uimahallilla keskiviikkoiltaisin sekä avovesipäivän keväällä.

Aikataulut sovitetaan osallistujaporukalle sopiviksi. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu viimeistään 10.10.2022. Heti tämän jälkeen pidetään työpajaan ilmoittautuneille aloitusinfo, jossa sovitaan kurssin harjoituskertojen aikataulut.

Työpaja järjestetään Sukeltajaliiton julkaiseman järjestämisohjeen mukaisesti. Vastuukouluttajana Sanna Paukku (050 363 0502)

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille