Sve | En | Ru

Sukeltajaliiton kevätkokous

Aika: 17.4.2021
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Tervetuloa Sukeltajaliitto ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen!

Aika: 17.4.2021 klo 10.00

Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen kokous järjestetään Teams-kokouksena. Osallistujilla ei ole mahdollisuutta osallistua kokoukseen paikan päällä. Pyydämme tutustumaan tarkasti alla oleviin ohjeisiin.

Ohjeita kokoukseen osallistumiseksi

- Kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen Liiton kalenterissa viimeistään 7.4.

- Virallisen kokousedustajan tulee toimittaa valtakirja viimeistään 7.4. osoitteeseen office@sukeltaja.fi.

- Kokoukseen määräajassa ilmoittautuneille lähetetään osallistumiskutsu. Kutsu lähetetään ainoastaan siinä tapauksessa, että myös valtakirja on toimitettu määräajassa.

- Valtakirja tulee lähettää siitä sähköpostiosoitteesta, joka on ko. kokousedustajan käytössä ja jonne henkilökohtainen kutsu kokoukseen osallistumiseksi lähetetään.

Mahdolliset äänestykset

- Kokousedustajan sähköpostiosoite, josta valtakirja on toimitettu, voi tarvittaessa toimia myös kokousedustajan käyttäessä äänioikeuttaan, mikäli kokouksessa tarvitaan suljettuja äänestyksiä. Sähköpostiyhteys on siis tarpeen olla käytössä myös kokouksen aikana.

- Ensisijaisesti toivotaan, että mahdolliset äänestykset voitaisiin tehdä avoimesti Teams-chatissä.

Jotta kokous saadaan vietyä läpi sujuvasti

- päätösasioiden osalta, pyydämme jäseniä tutustumaan ennalta kokousmateriaaleihin huolellisesti

- toivomme jäsenten kommentoivan sähköpostitse etukäteen samalla kun lähettävät valtakirjan, mikäli he eivät ole hyväksymässä hallituksen esityksiä, jotta voidaan varautua mahdollisiin äänestyksiin

- pyydämme jos mahdollista valitsemaan etäyhteydellä osallistuvaksi kokousedustajaksi henkilön, jolle Teamsilla toimiminen on jo ennalta tuttua

- etäosallistujille annetaan ennen kokouksen alkua ohjeet, miten toimitaan kokouksen aikana.

Tapahtumakalenteriin tullaan viemään linkki, josta kokousta on mahdollista seurata, mutta virallisten kokousedustajien on noudatettava annettuja aikatauluja.

Kokousasiat

Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisista asioista, mm. Liiton kasvuohjelmasta Kasvu Kannattaa 2021−2022. Sukeltajaliiton Vuoden 2020 parhaat julkistetaan.

Kokouksessa esitetään vuoden 2020 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. Päätetään vuoden 2022 jäsenmaksuista sekä ehdollepanotoimikunnan asettamisesta.

Kokouksessa kuullaan tilannekatsaus Ojamon neuvottelujen etenemisestä.

Kokouskutsu ja muut kokousasiakirjat löytyvät Materiaalipankista. Vuosikertomus tullaan viemään Materiaalipankkiin hyvissä ajoin ennen kokousta. 

15.8.2020 voimaan tullut Liiton toimintasääntö löytyy Materiaalipankista.

 

Toivomme runsasta osanottoa Liiton kevätkokoukseen! Tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan.

HALLITUS

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt 7.4.