Sve | En | Ru

Sukeltajan Itämeri

Aika: 27.8.2020
Paikka: koko Suomi
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Itämeripäivää vietetään 27.8. Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja sen hyväksi. Juhlinnan lisäksi Itämeripäivän tarkoituksena on lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

Haluamme olla mukana Itämeripäivässä sillä ainutlaatuisella tavalla, johon vain sukeltajat pystyvät: näytämme muillekin, mitä meren aaltojen alla piilee ja millainen on sukeltajan Itämeri.

Keräämme jäseniltämme sukelluskuvia, ja niitä julkaistaan Itämeri-galleriana kaikkien iloksi ja ihmeteltäväksi itameripaiva.fi-sivustolla myöhemmin kesällä. Lähetä kuvasi esim. Dropboxilla, WeTransferilla tai muulla vastaavalla 9.8. mennessä osoitteeseen kristiina.karila at sukeltaja.fi.

Kuva voi olla sukelluskuva tai pintakuva, josta välittyy, millaista on harrastaa sukellusta Itämeren vesissä. Kerro viestissä kuka on ottanut kuvan, missä ja milloin se on otettu ja mitä kuvassa esiintyy. Jos kuvassa on ihmisiä, tulee heiltä pyytää lupa kuvan julkaisemiseen. Lähettämällä kuvat hyväksyt, että niitä voidaan käyttää ei-kaupallisesti Itämeripäivän viestinnässä sekä Sukeltajaliiton viestinnässä.