Sve | En | Ru

Laitesukelluksen SM-taitokilpailut

Aika: 28.9.2019
Paikka: Pieksämäki
Järjestäjä: Pieksämäen Urheilusukeltajat
Kuvaus:

Pieksämäen Urheilusukeltajat ry järjestää 28.9. Laitesukelluksen SM-taitokilpailut eli hallirallin. Seura kutsuu muut seurat mukaan mittelemään laitesukellustaitojaan.

Hallirallissa sukelletaan pareittain tehtävärataa, ja suoritetaan tehtävät mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Tehtävät testaavat laitesukellustaitoja: tasapainotusta, varusteiden hallintaa, näppäryyttä, ongelmanratkaisukykyä, parityöskentelyä jne.

Kilpailu alkaa tiedotustilaisuudella 28.9. klo 9 uimahallilla osoitteessa Opintie 3, 76100 Pieksämäki.

Osallistuminen

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan Sukeltajaliiton jäsenseurojen jäsenet sekä Sukeltajaliiton henkilöjäsenet, joilla on vähintään CMAS* kortti tai vastaava. Jokaisesta seurasta hyväksytään kilpailuun alkuun vain yksi pari, jotta osallistujia saadaan mukaan mahdollisimman monesta seurasta. Ilmoittautumisajan päätyttyä voidaan ottaa mukaan enemmän kuin yksi pari samasta seurasta, jos tilaa on. Kilpailuun otetaan 15 paria ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailuun osallistutaan omalla vastuulla. Kilpailijalla on oltava voimassa oleva Sukeltajaliiton kilpailulisenssi tai sukeltajanvakuutus. Ennen kilpailua osallistujan on esitettävä terveysselvityslomake ja sukelluskortti. SM-kilpailussa noudatetaan Liiton yleisiä kilpailumää­räyksiä, eettisiä ohjeita ja turvaohjeita.

Kilpailun säännöt

Varusteet

• vähintään 6 l /200 bar säiliö paineilmalla täytettynä
• perusvälineet: maski, snorkkeli ja räpylät                                                 

Osallistumismaksu on 50 €/henkilö.

Palkitseminen

Kolme parasta paria palkitaan SM-mitaleilla. Jos ilmoittatutuneita pareja on vähemmän kuin viisi, kilpailu perutaan.

Majoitusta voi tiedustella www.visitpieksamaki.fi/majoitus/

Lisätiedot: Paavo Parkkinen p. 050 5951 672, www.e-savo.net/pisu

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan linkin kautta ja kerro parisi sekä seuran nimi. Yksi ilmoittautuminen /pari riittää.

Ilmoittautumisaika päättyy 15.8. HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu 18.8. asti!

Pieksämäen Urheilusukeltajat viettää illalla 40-vuotisjuhlia ja kilpailuun osallistuvat saavat lisätietoa juhlasta sen jälkeen, kun ilmoittautumisaika kilpailuun on päättynyt.


Laitesukelluksen SM-taitokilpailujen tukijat: J.Helaakoski Oy ja Suur-Savon Osuuspankki.

  Ilmoittaudu tapahtumaan