Sve | En

Nuori Sukeltaja

Aika: 9.2.2019
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Nuorten sukeltajien oma tapahtuma Sporttitalolla, Helsingissä.  Oletpa snorkkeli- tai laitesukeltaja, ohjaaja tai hylje iältäsi n 13-20v niin tämä tapahtuma on sinulle. Luvassa: aivopähkinöitä, uusien ja vanhojen tuttujen tapaamista, suunnittelua sekä pomppimista.

Vielä mahtuu mukaan. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla heli.halava@sukeltaja.fi Ilmoita erityisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta: 20e

Tapahtuma alkaa klo 12 Sporttitalolla, jossa tehtäviä ja lounas, joka "muotoillaan" :) yhdessä. Olethan muistanut ilmoittaa ruokarajoitteesi?

Klo 15 aletaan siirtymään RUSH trampoliinipuistoa kohti. Jos sinulla on valmiiksi tramppasukat, niin ota ne mukaan. HUOM jokaisella alaikäisellä osallistujalla pitää olla huoltajan täyttämä sähköinen turvaohje RUSH trampoliinipuistoon. http://rushfinland.fi/turvaohje/ 

Klo 17 Yhteinen ohjelma päättyy.

Lisätiedot: heli.halava@sukeltaja.fi

 

Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 1.2.2019 mennessä, osallistumismaksua ei laskuteta. Mikäli peruminen tapahtuu tämän jälkeen tai perumisesta ei ilmoiteta, osallistumismaksu peritään.