Sve | En | Ru

23.3.2022 tapahtumat

Puheenjohtajailta

Aika: 23.3.2022
Paikka: etätilaisuus
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukeltajaliiton puheenjohtaja Tero Lehtonen kutsuu seurojen puheenjohtajat yhteiseen keskusteluiltaan Teamsissa 23.3. klo 18−20.

Illan teemoja ovat jäsenten aktivointi ja jäsenyyksien pidentyminen. Pelkkä sukeltaminen sukeltamisen vuoksi ei välttämättä riitä alkuinnostusta pidemmälle, jos halutaan, että jäsenet pysyvät seurassa pitkään ja harrastavat aktiivisesti. Jäsenellä olisi oltava ”harrastus sukelluksen sisällä” tai erikoinen mielenkiinnon kohde, jonka sukellustaito mahdollistaa. Sukellus tarjoaa monenlaisia polkuja, joilla edetä harrastajana. Jatkokursseihin, taitokursseihin ja erikoiskursseihin kannattaa panostaa.

Myös Sukeltajaliiton toiminnassa voi olla mukana monenlaisissa merkityksellisissä vapaaehtoistehtävissä. Liiton puheenjohtaja tulee vaihtumaan nykyisen puheenjohtajan jättäessä tehtävän kuuden puheenjohtajavuoden jälkeen. Tämä tehtävä tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen sukeltamiseen. Olisiko tiedossa tehtävästä kiinnostuneita?

Uuteen perustettavaan sukellusharrastuksen markkinointiryhmään haetaan jäseniä. Ryhmän tavoitteena on keksiä ja toteuttaa innostavia tapoja markkinoida sukellusharrastusta ja lisätä sukelluksen näkyvyyttä potentiaalisten uusien harrastajien tavoittamiseksi. Myös Materiaalityöryhmä kaipaa lisävahvistusta.

Osallistujat voivat tilaisuuteen ilmoittautuessaan esittää toiveita aiheiksi, ja niitä voidaan nostaa teemoiksi tässä tai tulevissa puheenjohtajailloissa. Ilmoittaudu tapahtumaan, ja saat osallistumislinkin sähköpostiin muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Tervetuloa mukaan!

Lisätieto: Ilmoittaudu tapahtumaan
 
 

CMAS Technical Skills Diver -kurssi

Aika: 23.3 - 30.6.2022
Paikka: Espoo
Järjestäjä: Polyteknikkojen Sukelluskerho Kupla ry
Vastuukouluttaja: Tommi Toivonen
Kuvaus:
Lisätieto: Kurssin ohjelma