Sve | En

8.5.2020 tapahtumat

CMAS Nitrox Diver -kurssi

Aika: 8.5 - 31.5.2020
Paikka: Hämeenlinna
Järjestäjä: Hämeenlinnan Sukeltajat
Vastuukouluttaja: Tero Lehtonen
Kuvaus:

CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssin tavoitteena on perehdyttää aloittelevat tai kortitetut laitesukeltajat nitroksisukeltamisen teoriaan ja käytäntöihin. CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kortitetulla sukeltajalla on ne tiedot ja taidot, jotka mahdollistavat suoranoususukeltamisen enintään 40% happea sisältävillä vakioiduilla nitroksiseoksilla.

CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssin osallistujan on oltava vähintään 14 vuotta täyttänyt. Yläikärajaa ei ole. Hänellä on oltava

Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.

Joko oppilaana CMAS One Star Diver -kurssilla, jonka yhteydessä järjestetään samaan aikaan myös CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssi,

tai CMAS One Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-2 (Autonomous Diver ) -standardin vaatimukset täyttävä kortti.

Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella.

Huoltajan kirjallinen lupa, mikäli oppilas on alaikäinen.

Teoriaopinnot suoritetaan omatoimisesti Dyykissä, jonka jälkeen pidetään yksi lähijakso seuran tallilla, Poltiahontie 9 13100 HML, jossa kerrataan teoriaa, käydään läpi oppilaiden hankaliksi kokemia asioita. Lopuksi harjoitellaan kaasun analysointia. Kurssin hinta CMAS* -kurssilaisille 90€, muille 150€.

Lisätieto: Kurssin ohjelma