Sve | En

22.11.2019 tapahtumat

CMAS Three Star Instructor -kurssi

Aika: 22.11 - 24.11.2019
Paikka: Riihimäki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Tero Lehtonen
Kuvaus:

CMAS *** Instructor -kurssi antaa valmiudet kouluttaa CMAS * Instructor ja CMAS ** Instructor kouluttajia alueellisesti. Tämä kurssiosuus on CMAS *** Instructor -kurssin toinen pakollinen osuus, joille kouluttajakandidaattien tulee osallistua.  Ennakovaatimuksena kurssille on voimassa oleva CMAS ** Instructor kouluttajapätevyys. Kurssin hyväksytysti suorittaneet hyväksytään vastuukouluttajan esityksestä Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunnassa CMAS *** Instructoreiksi.

Lisätieto: Kurssin ohjelma
 
 

CMAS One Star Instructor -kurssi

Aika: 22.11 - 24.11.2019
Paikka: Riihimäki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Tero Lehtonen
Kuvaus:

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää yhdessä Sukeltajaliiton kanssa CMAS M1-laitesukelluskouluttajakurssin Riihimäellä marraskuussa 2019.

Kurssi on Sukeltajaliiton järjestämisohjeen mukainen, ja sen hyväksytysti läpäisseet oppilaat saavat oikeuden toimia vastuukouluttajina laitesukelluksen peruskursseilla (CMAS P1), laitesukelluskokeiluissa ja eräillä erikoiskursseilla. Lisäksi he saavat oikeuden toimia apukouluttajina myös muilla Sukeltajaliiton ohjeiden mukaan järjestetyillä laitesukelluskursseilla ko. kurssin vastuukouluttajan harkinnan mukaan.

Pääosa kurssista pidetään viikonlopun pituisena intensiivityöpajana 22.–24.11.2019. Viikonloppu sisältää teoria-, allas- ja avovesiosuudet. Oppilaat järjestävät lisäksi erikseen sovittavina päivinä RiUSukin laitesukelluskokeilut, jotka pidetään seuran allasvuoroilla Riihimäellä tai Janakkalassa.

Läsnäolo koko aikataulussa mainittavalla intensiivityöpajajaksolla on pakollista. Etäopiskelua tehdään Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä sekä erikseen annettavien kirjallisten tehtävien kautta.

Kurssin pääsyvaatimukset

Voidakseen hakea kurssille, oppilaan tulee täyttää seuraavat pääsyvaatimukset:

  • Sukeltajaliitto ry:n jäsenseuran tai Liiton henkilöjäsenyys
  • Vähintään 18 vuoden ikä kurssin alkaessa
  • CMAS P3 -laitesukelluskortti (tai vastaava)
  • CMAS Rescue Diver -sukelluskortti (tai vastaava)
  • Voimassa oleva hätäensiapu- ja hapenantopätevyys
  • Enintään 12 kk vanha lääkärintodistus laitesukelluskelpoisuudesta (terveysselvitys ei riitä)
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta vaihtelevissa ja monipuolisissa olosuhteissa (osoitetaan esittämällä lokikirja tai ote lokikirjasta)

 Hakijalla on lisäksi oltava:

  • Seuran vapaamuotoinen kirjallinen sitoumus kurssimaksun maksamisesta, mikäli seura lähettää oppilaan kurssille. Tämän voi tehdä esim. niin, että seuran koulutusvastaava ilmoittaa oppilaan kurssille.

Pääsyvaatimukset täyttävät oppilaat otetaan kurssille hakemusten saapumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan enintään 7 oppilasta.

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 230 euroa. Hinta sisältää Sukeltajaliiton e-oppimismateriaalin, opetuksen, allas- ja tilavuokrat ja kortituksen.

Hinta ei sisällä oppilaiden matka-, eikä majoituskuluja eikä avovesiharjoitusten kaasutäyttöjä.

Kurssin kouluttajat

Kurssin vastuukouluttajana toimii Sukeltajaliiton CMAS M3-liittokouluttaja Tero Lehtonen (tero.lehtonen@sukeltaja.fi). Kurssin käytännön läpiviennistä vastaavat RiUSukin M2-laitesukelluskouluttajat Jouni Okkonen, Tuomo Palevaara ja Teemu Virtanen osana omaa M3-kouluttajakurssiaan.

Kurssille ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan Jouni Okkoselle jouni.okkonen@riusuk.net viimeistään 10.10. kello 12 mennessä.

 

Lisätieto: Kurssin ohjelma