Uutiset

Julkaistu 18.8.2023

Asetu ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen

Sukeltajaliiton syyskokouksessa 7.10. valitaan jäseniä liiton hallitukseen erovuoroisten tilalle. Jos sinulla on kiinnostusta sukellusharrastuksen ja -turvallisuuden edistämiseen, sukelluksen kehittämiseen urheilulajina ja liikuntamuotona sekä ajatuksia ja näkemyksiä Sukeltajaliiton toiminnan kehittämisestä, olet oikea henkilö hakeutumaan näihin luottamustehtäviin. Tärkein kriteeri, kuten sukeltamisessa ylipäänsä, on halu ja innostus tehdä yhdessä!

Liiton kevätkokous asetti toimikunnan ehdokkaiden etsimiseksi. Ehdollepanotoimikunnan jäsenet saattavat lähestyä sinua tai seuraasi ja tiedustella ajatuksiasi tai kiinnostustasi hallitustehtäviin. Älä kuitenkaan jää odottelemaan yhteydenottoa, vaan lähetä sähköpostia, tartu puhelimeen tai nykäise ehdollepanotoimikunnan jäsentä räpylästä. 

Ehdotuksia mahdollisista uusista hallituksen jäsenistä ja puheenjohtajasta voivat tehdä sekä seurat että yksittäiset seuralaiset ja liiton yhteisöjäsenet. Tiedot jäsenehdokkaista voi toimittaa joko ehdollepanotoimikunnan jäsenille tai suoraan liiton toimistoon. Varsinainen ehdolle asettuminen tapahtuu ehdokaslomake täyttämällä.

Lue tarkemmin ehdolle asettumisesta

Asetu ehdolle täyttämällä sähköinen lomake


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita