Sve | En

Vakuutus

Sukeltajan vakuutusturva

Laitesukellus ei kuulu suomalaisilla vakuutusyhtiöillä välttämättä automaattisesti tavanomaisen tapaturmavakuutuksen piiriin. Selvitä omasta vakuutusyhtiöstäsi korvaako tapaturmavakuutuksesi myös sukeltajantaudin painekammiohoidon. Varminta on, että vaadit siitä erillisen merkinnän vakuutussopimukseen.

Sukeltajaliiton jäsenillä on mahdollisuus ottaa Pohjolan sukeltajavakuutus edulliseen jäsenetuhintaan. Vakuutus korvaa mm. sukeltajantaudin painekammiohoidon. Vakuutuksen hinnat ja sisällön löydät tästä tuoteselosteesta.

Kun olet täyttänyt lomakkeeseen tarvittavat tiedot, saat sähköpostilla laskun. Huomaa, että vakuutus astuu voimaan vasta maksettuasi laskun.


Kilpailulisenssi ja kilpailijan vakuutusturva

Kilpailulisenssi on lupa, joka oikeuttaa kilpailemaan ko. liiton alaisissa lajeissa. Sukeltajaliiton kilpailuihin osallistuvilla on oltava kilpailulisenssi. Pohjolan sukeltajavakuutus sisältää kilpailulisenssin, joten se sopii hyvin kilpailijalle, joka laitesukeltaa, sekä kilpailijalle, jolla ei ole muuta sukellustapaturmaa korvaavaa tapaturmavakuutusta.

Pelkkä kilpailulisenssi ei korvaa sukeltajantaudin painekammiohoitoa, joten sitä voidaan suositella vain niille kilpailijoille, jotka eivät sukella laitteella.

Lue lisätietoa kilpailuihin osallistumisesta täältä


Snorkkelisukellus - sukella seikkailuun

Jaakko Ala-Hiiro

Katso lisää videoita