Sve | En | Ru

28.2.2016 tapahtumat

AIDA** Vapaasukelluskurssi

Aika: 28.2 - 6.3.2016
Paikka: Tampere
Järjestäjä: Tampereen Urheilusukeltajat ry
Vastuukouluttaja: Jaakko Pasanen
Kuvaus:

***KURSSI ON TÄYSI***

AIDA2 vapaasukelluksen peruskurssilla opitaan vapaasukelluksen perustaidot ja -tiedot hengitystekniikasta ja rentoutumisesta räpylöillä sukeltamiseen ja paineentasaukseen. Kurssi koostuu teorialuennoista, allasharjoituksista, avovesiharjoituksista ja tentistä. Kouluttajana kurssilla toimii Jaakko Pasanen.

Kurssin käytyään oppilaalla on valmiudet turvalliseen vapaasukellukseen ja sukellustaitojen harjoittelemiseen. Kurssin lopuksi hyväksytysti kurssin suorittaneille oppilaille myönnetään AIDA2-vapaasukelluskortti joka on vaatimuksena monilla sukelluskeskuksilla ympäri maailmaa vapaasukellusretkille osallistumiseen.

Vaatimuksina AIDA2-kurssille on 18-vuoden ikä (16 vanhempien suostumuksella) ja 200 metrin uimataito sekä 300 metrin uimataito perusvälineillä (maski, snorkkeli ja räpylät). Aiempaa kokemusta vapaasukelluksesta ei tarvita eikä myöskään muita kursseja esim. AIDA1.

Allasharjoituksissa tarvitset sukelluksen perusvälineet (maski, snorkkeli ja räpylät) sekä tietysti uimapuvun. Jos omistat märkäpuvun (max. 3mm paksu), voit ottaa sen mukaan allasharjoituksiin, ota tällöin myös riittävästi painoja matkaan. Kesän avovesisukelluksille tarvitset perusvälineidin lisäksi kunnollisen, hyvin istuvan, vapaasukellukseen tai sukelluskalastukseen tarkoitetun vähintään 5mm märkäpuvun.

Kurssin hinta on 100€. Hinta sisältää Vapaasukelluskirjan, luentomonisteet, turvaohjeet, AIDA2-kortituksen, tilavuokrat, sekä seuran katteen. Kurssimaksu ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua. Mikäli omistat jo “Vapaasukellus”-kirjan, vähennetään kurssimaksusta 36€. Taursun jäsenyys on pakollinen kaikille kurssille osallistuville. Taursun jäsenmaksu vuodelle 2016 on 61€ ja rinnakkaisjäsenyys 34,50€.

Lisätiedot ja kysymykset: Jaakko Pasanen, jaakko.o.pasanen@gmail.com, 0440803898

Lisätieto: Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille