Uutiset

Julkaistu 20.9.2012

Naisten syvyyssukelluksen uusi SE 61 m

Suomen naisjoukkue oli lähellä pronssia Nizzassa 15.9. päättyneissä joukkueiden MM-kilpailuissa. Veera López-Lehto teki uuden Suomen ennätyksen syvyyssukelluksessa käytyään 61 metrin syvyydessä. Saana Partinen teki huippuluokan pituussukelluksen 179 metriä ja Laura Paukkunen teki kaikissa kolmessa kisalajissa oman ennätyksensä. Naisten joukkueemme sijoittui neljänneksi, vain muutaman pisteen päähän MM-joukkuepronssista.

Joukkuelajien MM-kilpailuihin osallistui 26 maata. Suomen miehet eivät tällä kertaa sijoittuneet kokonaiskilpailuissa kärjen tuntumaan. Miesten mestaruuden voitti Kroatia ja naisten mestaruuden Japanin joukkue. Joukkuekilpailussa joukkeen kaikki kolme kilpailijaa sukeltavat meressä syvyyttä ja altaassa tehdään pituussukellus- ja hengenpidätys- suoritukset. Kokonaiskilpailun tulos lasketaan kaikkien lajien suoritusten yhteispisteistä.