Sve | En | Ru

CMAS One Star Instructor - täydennyskoulutus lähikouluttaja->M1

Aika: 16.8.-19.8.2018
Paikka: Muhos
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja:Marko Kauppinen
Kuvaus:

Täydennyskoulutuksen tavoitteena on Sukeltajaliiton lähikouluttajien kouluttajaosaamisen korottaminen CMAS One Star Instructor -luokkaan. Kurssi antaa sen hyväksytysti läpäisseille kouluttajille valmiudet toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana.

Täydennyskoulutus järjestetään Rokua Health & Spa -hotellissa 16.-19.8.2018. HUOMAA MUUTTUNUT ALOITUSAIKA: Opetus alkaa perjantaina 17.8. aamulla, torstaina 16.8. on vain saapuminen ja majoittuminen. Kurssi päättyy 19.8. aamupäivällä. Ennen lähiopetusjakson alkua suoritetaan kurssin teoriaosuus Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä.

Kurssin hinta on 600 euroa. Hinta sisältää e-oppimismateriaalin, opetuksen, majoituksen, täysihoidon, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit ilmaiseksi käyttöön.

Lähikouluttajasta CMAS One Star Instructor -kouluttajaksi täydennyskoulutuksen osallistujalla on oltava

-Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.

-Sukeltajaliiton lähikouluttajakortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24802-1 (Assistant Instructor) -standardin vaatimukset täyttävä voimassaoleva kortti.

-Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.

-Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.

-Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt 28.6.

 

  Kurssin ohjelma