Sve | En | Ru

2.10.2021 tapahtumat

Tähtiseurapäivä-webinaari

Aika: 2.10.2021
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

 

Ideoita ja vinkkejä seuran markkinointiin – Tule mukaan kaikille seuroille avoimeen webinaariin 2.10.!

Olympiakomitea kutsuu kaikki urheiluseurat avoimeen ja maksuttomaan Tähtiseurapäivä-webinaariin lokakuussa! Verkkotapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seurat – riippumatta siitä, onko seuranne Tähtiseura tai ei. Webinaari järjestetään lauantaina 2.10. Tilaisuudessa käsitellään seuratoiminnan ajankohtaisimpia teemoja ja kuullaan aiheeseen liittyviä mielenkiintoisia puheenvuoroja. Vinkkejä toiminnan kohdentamiseen, rahoittamiseen ja digitalisoimiseen! Lue lisää HUOM! Ilmoittaudu Olympiankomitean sivulta löytyvän linkin kautta!

Lisätieto:
 
 

Nuori mieli urheilussa- Webinaari

Aika: 2.10.2021
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Pitkän linjan liikunta- ja urheilutoimija, Nuori mieli urheilussa -hankkeen asiantuntija Katri Lilja MIELI ry:stä pitää alustuksen ja keskusteluttaa Nuori mieli urheilussa -toimintatavoista ja tulossa olevista valmentajien Nuori mieli urheilussa -verkkokoulutuksista. Webinaari pidetään Teams -alustalla klo 12:30-13:45. Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille ohjaajille, valmentajille ja seuratoimijoille. Ilmoittaudu tämän sivun kautta. Saat linkin webinaariin ja ennakkomateriaalia 27.9. alkavalla viikolla. 

www.mieli.fi/nuorimieliurheilussa

 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Huom!

Samana päivänä tämän jatkoksi on kaikille seuroille avoin kaikkien lajien yhteinen Tähtiseurapäivä webinaari, johon tulee ilmoittautua erillisen linkin kautta. Ja saat Olympiakomiteasta erillisen linkin tähän tapahtumaan.

 

Tähtiseurapäivä-webinaari - Suomen Olympiakomitea

Lisätieto:
 
 

Verkkoseminaari: The End of Glory Days goes Sustainable with DAN

Aika: 2.10.2021
Paikka:
Järjestäjä: Muu
Kuvaus:
Lauantaina 2.10. klo 10.30-15 järjestetään verkkoseminaari The End of Glory Days goes Sustainable with DAN.
 
Asiantuntijaseminaarissa puhutaan mm. meneillään olevan hylkykartoituksen toteuttamisesta kestävän kehityksen hengessä ja ilmastonmuutoksen vaikutuksesta Itämereen sekä tutustutaan Tvärminnen uuteen Tutkimussukellusakatemiaan. Sukeltajaliitto on mukana tukemassa tapahtumaa.
 
Tapahtuman yhteydessä Suomenlinnan alueella tehdään perjantaina 1.10.2021 sukelluksia. Sukelluksia ja seminaaria voi seurata suorana Museoviraston Youtube-kanavalla.
 
Tapahtuma on osa DAN (Divers Alert Network) Europe Foundationin Sustainable Touria, joka on kiertänyt kesän ja syksyn aikana 15 000 km ympäri Eurooppaa täyssähköautolla tutustuen kestävää kehitystä tukeviin yrityksiin, sekä ympäristön ja merien suojeluohjelmiin. Seminaarissa DAN Europen lähettiläät kertovat kiertueestaan. Seminaarin kieli on englanti.
 
Seuraa lauantain seminaaria YouTubessa https://www.youtube.com/watch?v=F2WAqPmMv2w.
 
Seuraa perjantain sukelluksia klo 10-11 YouTubessa https://www.youtube.com/watch?v=ZcXBGEQB9bA.
Lisätieto: