Sve | En | Ru

6.3.2019 tapahtumat

CMAS One Star Diver -kurssi

Aika: 6.3 - 26.5.2019
Paikka: Espoo
Järjestäjä: Nousu ry
Vastuukouluttaja: Kristian Antila
Kuvaus:

Laitesukelluksen peruskurssilla opetellaan ne perustiedot ja -taidot, joita laitesukeltaja tarvitsee sukeltaakseen ohjatusti esim. sukellusseuran leireillä ja sukelluskeskusten järjestämillä retkillä. Kurssin pääpaino on käytännön perustaitojen opettelussa ja sukellusturvallisuudessa.

Peruskurssi sisältää 10 tuntia teoriaa, 10 tuntia allasharjoituksia ja 4-5 avovesisukellusta. Kurssin käytännön harjoitukset tehdään uima-altaassa ja avovedessä. Allasharjoitusten eri käytännön harjoituksilla tähdätään turvallisiin avovesisukelluksiin, jotka suoritetaan yhden viikonlopun aikana.

Laitesukelluksen peruskurssi antaa sen hyväksytysti suorittaneelle henkilölle valmiudet tehdä suoranoususukelluksia enintään 15-20 metrin syvyydessä edellyttäen, että sukellusolosuhteet ovat vastaavat tai paremmat kuin missä kurssi on järjestetty.

Kurssin läpäisseelle sukeltajalle myönnetään sukeltajakortti. Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukainen laitesukelluksen peruskurssi täyttää kansainvälisesti CMAS P1-koulutusstandardin vaatimukset.

Lisätieto: Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille