Sve | En | Ru

31.10.2018 tapahtumat

CMAS One Star Instructor - täydennyskoulutus lähikouluttaja->M1

Aika: 31.10 - 30.11.2018
Paikka: Hämeenlinna
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Tero Lehtonen
Kuvaus:

Täydennyskurssilla lähikouluttajasta CMAS One Star Instructor -kouluttajaksi lähikouluttajan osaamista kasvatetaan, jotta kurssin hyväksytysti suorittaneella oppilaalla on valmiudet toimia:

* Laitesukelluskokeilun vastuukouluttajana.

* CMAS One Star Snorkel Diver -kurssien vastuukouluttajana sen jälkeen, kun on lisäksi suorittanut norppaohjaajan taitoradan.

* CMAS Two Star Snorkel Diver ja CMAS Three Star Snorkel Diver –kurssien, ja Sukeltajaliiton snorkkelisukellusturvallisuuskurssin vastuukouluttajana, mikäli hänellä on itsellään suoritettuna ko. kortit, tai mikäli hän on suorittanut snorkkelisukelluskouluttajan crossover-kurssin.

* CMAS * Diver -kurssin vastuukouluttajana.

* CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana.

Täydennyskoulutuksen teoriaosuus toteutetaan pääsääntöisesti Sukeltajaliiton e-oppimisjärjestelmän kautta. Oppilaat tulevat saamaan pääsyn materiaaliin heti kun se julkaistaan. Myös kurssin teoriakoe suoritetaan sähköisessä oppimisympäristössä. Johtuen siitä, että teoriamateriaalia ei ole vielä julkaistu, kurssi alkaa käytännön harjoitteilla ja teoriaosuus suoritetaan heti kun materiaali on julkaistu.

Kurssin hinta on 250 euroa sisältää teoriamateriaalin, opetuksen, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön Ruokailu ja mahdollinen majoitus ei sisälly kurssin hintaan.

Pääsyvaatimukset lähikouluttajasta CMAS One Star Instructor -kouluttajaksi täydennyskurssille ovat:

* Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.

* Sukeltajaliiton lähikouluttajakortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24802-1 (Assistant Instructor) -standardin vaatimukset täyttävä voimassaoleva kortti.

* Voimassa oleva hätäensiapupätevyys.

* Voimassa oleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.

* Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Lisätieto: Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille