Sve | En

Jäseneksi NAUI-työryhmään?

Oletko kiinnostunut suomenkielisen NAUI-koulutuksen kehittämisestä?

Sukeltajaliiton laitesukellusvaliokunnan osaksi perustetaan NAUI-työryhmä. Työryhmän tehtävänä on Sukeltajaliiton jäsenseuroissa tapahtuvan suomenkielisen NAUI-koulutuksen kehittäminen. NAUI:n uudet standardit on julkaistu vuonna 2016 ja ne astuvat voimaan vuoden 2017 alussa. Jokainen NAUI-kouluttaja voi ladata uudet standardit NAUI:n nettisivuilta, englanninkielisinä. Olisi kuitenkin mukava saada tietoa ja ohjeita muuttuneista asioista myös suomeksi.

CMAS- ja NAUI-koulutus eriytyvät Sukeltajaliitossa omiksi erillisiksi koulutuslinjoikseen. Jatkossa Liiton uudet ja päivitetyt materiaalit tehdään lähtökohtaisesti CMAS-koulutuksen ehdoilla. NAUI-työryhmän tehtävänä on neuvoa seuroissa toimivia NAUI-kouluttajia siitä, mitä heidän on huomioitava koulutuksessa, että heidän kurssinsa täyttävät myös NAUI:n vaatimukset.

Työryhmä tulee myös toimimaan linkkinä Suomessa toimivien kaupallisten NAUI-kouluttajien suuntaan, jo ihan senkin takia, ettei Suomeen pääse vahingossa syntymään kaksia erilaisia suomenkielisiä NAUI-materiaaleja.

Jos haluat mukaan tekemään NAUI:n tulevaisuutta Suomessa, ota yhteyttä Mika Rautiaiseen, mika.rautiainen@sukeltaja.fi


Snorkkelisukellus - sukella seikkailuun

Jaakko Ala-Hiiro

Katso lisää videoita