Kurssin hinta
Nitroksikurssin hinta on 145 €. Hinta sisältää noin 10 tuntia (2 iltaa) teoriaopetusta sekä 1 avovesipäivän (2 sukellusta), kurssilla tarvittavat nitroksi-kaasutäytöt sekä Sukeltajaliiton kortitusmaksun. Seura laskuttaa kurssimaksun sähköisellä laskulla ennen kurssin alkua. JO maksettua kurssimaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.


Jos kaikkia yllä mainittuja kurssin läpäisykriteereitä ei ole saavutettu ja oppilas tarvitsee lisäharjoitusta, on Riihimäen Urheilusukeltajat ry:llä oikeus periä ylimääräisistä lisäharjoituksista johtuvat kustannukset oppilaalta (12€ / lisäharjoituskerta).

Jos oppilas on estynyt sovituille avovesiharjoitteille ja ko. avovesikoulutus joudutaan erikseen sopimaan kurssilaisen kanssa, peritään kurssilaiselta aiheutuneista kuluista 40 € / avovesikerta.

Kurssin vastuu- ja yhteyshenkilöt

Kurssin vastuukouluttajana toimii Tuomo Palevaara (seuran koulutusvastaava, CMAS M2-laitesukelluskouluttaja). Kurssilla toimii mahdollisuuksien mukaan myös seuramme muita kouluttajia. Kurssiin liittyvät kysymykset p.0505163966ja Ilmoittautumiset sähköpostitset tuomo.palevaara@riusuk.net viimeistään 12.8.2019.