Ilmoittautuminen

Sukeltajaliiton järjestämille kouluttajakursseille ilmoittaudutaan www.sukeltaja.fi -sivujen tapahtumakalenterin kautta.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta vasta viimeistään eräpäivään mennessä maksettu lasku vahvistaa osallistujapaikan varauksen.

Kurssille ilmoittautuvan henkilön on varmistuttava siitä, että hän täyttää koulutuksen pääsyvaatimukset. Sukeltajaliitolla on oikeus evätä oppilaalta osallistumisoikeus kurssille jos jokin pääsyvaatimuksista ei täyty. Tällöin osallistumismaksua ei palauteta.

Laskutus

Kurssi laskutetaan lähtökohtaisesti seuralta tai yhteisöjäseneltä.

Mikäli halutaan, että laskutetaan osallistujaa itseään, siitä on ilmoitettava ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä.

Jos laskutusosoitetta muutetaan sen jälkeen, kun lasku on jo ehditty kirjoittaa, uuteen laskuun lisätään tästä syntyneet ylimääräiset kustannukset.

Peruutusehdot

Peruutuksista on aina ilmoitettava kirjallisesti. Ilman peruutusta poisjääneille osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli osallistuminen laitesukelluskouluttajakurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta. Lääkärintodistuksella vahvistetussa sairastapauksessa osallistumismaksu kuitenkin palautetaan toimistokuluilla vähennettynä.

Sitovuus

Sukeltajaliitolle varataan oikeus tehdä aikatauluihin muutoksia, ja peruuttaa tapahtumia tarvittaessa, mm. vähäisten ilmoittautumismäärien vuoksi.

Sukeltajaliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

Koulutuksen läpäisyvaatimusten täyttyminen

Jos joku kurssin läpäisyvaatimuksista ei täyty, oppilaalla on oikeus yrittää korkeintaan kaksi kertaa uusia puutteellinen suoritus hyväksytysti. Laiminlyöty/tekemättä jätetty suoritus on automaattisesti hylätty.

Kurssin järjestäjällä ja suorituksen vastaanottajalla on oikeus periä uusinta- tai rästisuorituksen vastaanottamisesta aiheutuvat kulut.

Mikäli aika kurssin aloittamisesta kurssin hyväksyttyyn läpäisemiseen ylittää 12 kuukautta, kurssin järjestäjä voi edellyttää oppilaalta lisäsuorituksia ja kertauskoulutusta, mikä aiheuttaa oppilaalle lisäkustannuksia.

Kurssin hyväksytty läpäiseminen edellyttää koulutuksen kaikkien osien hyväksytyn suorittamisen lisäksi kouluttajalle sopivan käytöksen ja asenteen johdonmukaista osoittamista.

Osallistumismaksua ei palauteta kurssin keskeytyessä oppilaasta johtuvista syistä, tai mikäli oppilas ei saavuta kurssin läpäisyvaatimuksia.