Sve | En | Ru

16.6.2018 tapahtumat

Högland Cup

Aika: 16.6.2018
Paikka: Parainen
Järjestäjä: Sukelluskalastusvaliokunta
Kuvaus:

 

http://touhula.net/kilpailukalenteri2018.htm

Lisätieto:
 
 

Avoin nuorten U21 uppopallon maajoukkueleiri

Aika: 16.6.-17.6.2018
Paikka: Riihimäki
Järjestäjä: Uppopallovaliokunta
Kuvaus:

Tervetuloa avoimelle nuorten uppopallon maajoukkueleirille Riihimäelle 16.-17.6. Leiri on tarkoitettu tänä vuonna 21 täyttäville ja sitä nuoremmille uppopalloa pelaaville tytöille ja pojille, joita kiinnostaa maajoukkuetoiminta. Varsinaista alaikärajaa ei ole, mutta koska kyseessä on maajoukkuetoiminta, toivotaan leirin haastavuuden ja pelin fyysisyyden vuoksi nuorilta (15 v.) pelaajilta vähintään vuoden pelikokemusta.

Kustannukset

Osallistuja maksaa omat matkansa leirille. Paikan päällä liikutaan kävellen. Jokainen järjestää omat ateriansa, majoituspaikassa jääkaappi ja mikro ovat käytössä. Kaukaa tuleville on mahdollisuus saapua ja yöpyä jo 15.6.

Leirin ohjelma

Lauantaina 16.6. leiri alkaa klo 10 Riihimäen maauimalalta. Maauimala sijaitsee alle 2 km päässä rautatie- ja bussi-asemalta. Majapaikkaan, kauppaan ja Riihimäen keskustaan on n. 1 km. Päivä koostuu kahdesta allasvuorosta ja erilaisista oheisohjelmista. Sunnuntaina on myös 2 allasvuoroa ja leiri päättyy klo 14.30.

Varusteet

Maski (jossa kangasremmit), uppopalloon soveltuvat räpylät, siniset ja valkoiset uimahousut, siniset ja valkoiset pelilakit (lakkeja ja uikkareita saa myös lainaksi, ilmoita siitä erikseen jos on tarvetta), hammassuojat ja miehillä alasuojat.

Majoitus

Lattiamajoitus eli patja/makuualusta, tyyny, makuupussi tai peitto. Altaalle on hyvä ottaa vähän välipalaa ja päivällinen käydään syömässä jossain paikallisessa ravintolassa. Majapaikassa on mahdollisuus lämmittää ruokia illalla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Mahdolliset kysymykset voi osoittaa suoraan valmentajille. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja sähköpostilla ennen leiriä. Ilmoita valmentajille myös kiinnostuksesta nuorten maajoukkuetoimintaan vaikket kesäkuun leirille pääsisikään.

Ilmoita sähköpostilla nimi, syntymäaika, sukellusseura, pelipaikka/paikat, yhteystiedot (email + puh), kerro ilmoittaumisen yhteydessä myös osallistutko yhteismajoitukseen ja saavutko paikan päälle jo perjantaina.

Sauli Rautiainen
email: Sauli.rautiainen@riusuk.net
puh: 045 1314234

Jani Mäkinen
email: junioriuppopallo@gmail.com
puh: 040 3582613

 

Tervetuloa!

Lisätieto:
 
 

CMAS Two Star Diver -kurssi

Aika: 16.6 - 29.7.2018
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukellusseura H2O ry
Vastuukouluttaja: Perry Suojoki
Kuvaus:

 

Laitesukelluksen jatkokurssin tavoitteena on sukeltaja, joka kykenee huolehtimaan omasta ja sukellusparinsa turvallisuudesta alle 30m:n avovesisukelluksilla.

Kurssin hinta on 200 euroa joka sisältää teorian, altaat ja kortituksen. Lisäkustannuksia tulee sukelluksista ja niille tarvittavista varusteista.

Kurssilla perehdytään kunkin oppilaan sukellustekniikan parantamiseen; mm. eri potkutekniikoihin ja nosteen hallinnan kehittämiseen. Tämän lisäksi harjoitellaan suunnittelemaan ja toteuttaman maksimissaan 30m sukelluksia sekä perehdytään vedenalaiseen suunnistamiseen, etsintään sekä yö- ja hylkysukeltamiseen.

Jokainen kurssilainen on hankkii itselleen kurssilla tarvittavat sukellusvarusteet. Allasharjoitukset ja ensimmäinen avovesisukellus pitää sukeltaa kuivapuvulla. Kurssilla suoritetaan myös syväsukellus ja yösukellus. Näitä varten tarvitset valaisimen.

Lisätieto: Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille